Gatelock - GVS-T – Manuellt lås för skåpbilar med lift

SKU
G5T

GateLock GVS-T är speciellt designat för stöldskydd av skåpbil med hiss eller tipptrailer. Litet men robust manuellt lås för lastutrymmet i medelstora och små fordon. Designat med en rund form som försvårar angrepp för tjuven. Dessutom är den utrustad med ett tröskellåssystem och en Netoma-cylinder. GateLock-låsen använder en rund 16-stiftad nyckel som gör låset extremt svårt att dyrka upp!

Så lite som 2 362,56 kr 1 890,05 kr

Denna modell är flexibel när det gäller monteringsplats. Det kan vara besvärligt att hitta en robust och bra stöldsäkringslösning för skåpbil med hiss och därför är GVS-TV ett mycket säkert lösningsalternativ. Eftersom det är ett manuellt lås ska det bara låsas upp vid behov. Därmed behöver man inte hitta nyckeln varje gång man ska använda liften. Enkel daglig användning, effektivt mot inbrott med sin sofistikerade cylinder och motståndskraftig mot attacker med ex. kofot.

GateLock är en kvalitetsprodukt med flera certifieringar och är naturligtvis både godkänd i EU och försäkringsgodkänd i Danmark.

 • Certifieringar:
  • EN1303-cylinder.
  • F&P 10.211-14641 (dansk standard).
  • Sold Secure.
 • Dyrksäkert lås.
 • Rund 16-stiftad nyckel.
 • Fungerar oberoende av skåpbilens befintliga lås.

Mer information
Produktnamn Gatelock - GVS-T – Manuellt lås för skåpbilar med lift
SKU G5T
Tillverkningsland Italien
Varumärke Gatelock Van

FAQ - Vanliga frågor

 • Q1: När kan jag förvänta mig att varan ska levereras?

  A1: Om varan uppges vara i lager så skickas varan samma dag vid beställningar innan 13:00 (UTC + 1).

  Tull leveranstid (vardagar): Danmark 1-2 dagar / Belgien, Frankrike, Tyskland, Luxemburg, Nederländerna, Sverige, England och Österrike 2-4 dagar / Norge 2-5 dagar / Polen, Slovakien, Slovenien, Schweiz och Litauen 3- 5 dagar / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungern, Italien, Malta, Rumänien, Spanien och Turkiet 4-7 dagar / Cypern, Estland, Grekland, Lettland, Makedonien, Portugal och Serbien 5-8 dagar / Grönland och Färöarna 10-12 dagar.

  B1: Vårt fraktavtal är med DSV. I de länder där det är möjligt används GLS som primär leverantör av paket upp till 20 kg för privata eller paketbutiker och upp till 30 kg för Business.

  C1: Du kan med fördel välja leverans till paketbutiken för att undvika eventuella förseningar, ex. om ingen var på plats för att ta emot paketet.

 • Q2: Vad är momssatsen?

  A2: Handlar du utanför Danmark kommer momssatsen att baseras på det EU-land som varan skickas till. Dvs. att momsen endast visas när du har valt mottagarland i betalningsfönstret.

  B2: Om du handlar som företag i ett EU-land utanför Danmark, tas momsen bort från beställningen om ett giltigt momsnummer anges.

 • Q3: Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

  A3: Alla tillgängliga betalningsmetoder visas längst ner på sidan. Alternativen kommer att ändras beroende på val av land/språk.

 • Q4: Vilka valutor kan jag använda?

  A4: Valuta kommer att definieras baserat på val av land/språk. Vi tar emot; DKK, EUR och SEK.

 • Q5: Berättade?

  A5: Om du beställer varor till ett land utanför EU kommer tullavgifter att tas ut. Denna avgift regleras även med det lokala tullkontoret i mottagarlandet. Handlar du för ett företags räkning går det även att boka avhämtning av varan hos oss där det sedan går att hantera tullhandlingarna själv innan frakt.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi lämnar 2 års garanti på alla våra produkter. Garantin täcker produktens funktionalitet - kommer i de flesta fall att kräva att produkten underhålls korrekt. Det finns vissa produkter som omfattas av en längre garantitid från tillverkaren, här gäller deras villkor. Vi behandlar fortfarande garantin hos oss.

  B6: Om produkten är monterad av AutoLock ger vi även 2 års garanti på installationen och där ett ingrepp gjorts - t.ex. på skåpbilen. Inkluderar även garanti på det rostskydd som är utfört.

 • Q7: Ånger- och returrätt?

  A7: Vi tillhandahåller 14 dagars returrätt från det datum varan levererades. För det fall ångerrätten utnyttjas ska varan returneras i säljbart skick, dvs. komplett utan skador och spår av slitage. Kostnader för returfrakt debiteras köparen. Det kan finnas specifika landsvillkor som gäller i förhållande till om köpet görs som ett privat- eller företagsköp – Se våra villkor.

Andra har också tittat på
 1. Daken - Saturn EVO - Manuellt lås för skåpbil
  Daken - Saturn EVO - Manuellt lås för skåpbil
  Så lite som 1 733,16 kr 1 386,53 kr
 2. GateLock – GVM-L – Smäcklås eller manuellt lås/kombilås för skåpbil
  GateLock – GVM-L – Smäcklås eller manuellt lås/kombilås för skåpbil
  Så lite som 2 727,44 kr 2 181,95 kr
 3. Sidebars GC kromat stål – Set om 2 st. – TÜV/ABE-godkänt
  Sidebars GC kromat stål – Set om 2 st. – TÜV/ABE-godkänt
  Så lite som 6 722,83 kr 5 378,26 kr
 4. Armorgard - Trekdror - Tillbehör - Mat
  Armorgard - Trekdror - Tillbehör - Mat
  842,86 kr 674,29 kr
 5. Plaststeg - För bak- och sidobalkar
  Plaststeg - För bak- och sidobalkar
  Så lite som 273,66 kr 218,93 kr
 6. Gatelock - GVXL - Manuell och smäcklås för skåpbil
  Gatelock - GVXL - Manuell och smäcklås för skåpbil
  Så lite som 2 721,51 kr 2 177,21 kr Regular Price 4 186,94 kr

Har du några frågor om produkter eller behöver du rådgivning?

 

AutoLock är specialiserade på rådgivning kring/leverans av stöldskydd för nyttofordon och nyttoutrustning för skåpbilar.

 

Vi är alltid redo med icke-bindande rådgivning kring vilken lösning som bäst passar just din yrkesutövning, dina behov och din bilmodell.

 

Vägledning och support

Även om bruksanvisningar alltid medföljer våra produkter är vi alltid redo för rådgivning via telefon eller e-post.

2 års garanti

Minst 2 års garanti på alla produkter som levereras av AutoLock.

Bara det allra bästa

Våra produkter är noga utvalda och bland de allra bästa på marknaden.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.