Laddar...
SKU
GVM-C

GateLock – GVM-C – Smäcklås eller manuellt lås/kombilås för skåpbil

GateLock – smäcklås eller manuellt lås/kombilås. Otroligt robust lås som både ger optimalt skydd och har en avskräckande effekt på objudna gäster! Har en rund 16-stiftad nyckel som gör låset extremt svårt att dyrka upp! Den breda profilen med kraftiga och dolda monteringspunkter gör dessutom låset extremt motståndskraftigt mot angrepp med hammare eller kofot. 

Generera url
3 146,20 kr 2 516,96 kr
I fjärrlage
Denna vara finns på fjärrlagret – levereras inom 3-4 veckor.

Behöver du hjälp?

Ring oss på tel. +45 7777 7700 eller skriv till oss på info@autolock.dk - vi är redo att hjälpa dig.

- Smäcklåslösningen är perfekt för bud och andra som har många stopp på rutten. Ofta är dörren inte låst mellan stoppen och då är smäcklåset den perfekta lösningen när lasten ska säkras mellan stoppen.

- Manuella lås kräver ingen åtgärd när man går till eller från bilen. Men när fordonet parkeras efter avslutat arbete kan det dock låsas så att tjuven hålls ute eller – ännu bättre – avskräcks helt från att försöka sig på ett inbrott.

 

 • Certifieringar:
  • Sold Secure.
 • Antiborrkrage.
 • Dyrksäker cylinder.
 • Invändig förstärkning.
 • Tillverkat av härdat stål.
 • Rund 16-stiftad nyckel.
 • Fungerar oberoende av bilens befintliga lås.
 • Dold montering.
 • Valfri säkerhetskabel med knapp för invändig öppning.
 • Förblir sittande på dörren när dörren öppnas.
 • Monteringskit och -anvisning medföljer.
 • Levereras med 3 nycklar och säkerhetskort.
  • Om man vill ha extranycklar eller blir av med nycklar kan nya förvärvas genom att kontakta oss..

Demonstration av funktionaliteten för smäcklås eller manuellt lås:

Mer information
ProduktnamnGateLock – GVM-C – Smäcklås eller manuellt lås/kombilås för skåpbil
SKUGVM-C
TillverkningslandItalien
FAQ - Vanliga frågor
 • Q1: När kan jag förvänta mig att varan ska levereras?

  A1: Om varan uppges vara i lager så skickas varan samma dag vid beställningar innan 13:00 (UTC + 1).

  Tull leveranstid (vardagar): Danmark 1-2 dagar / Belgien, Frankrike, Tyskland, Luxemburg, Nederländerna, Sverige, England och Österrike 2-4 dagar / Norge 2-5 dagar / Polen, Slovakien, Slovenien, Schweiz och Litauen 3- 5 dagar / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungern, Italien, Malta, Rumänien, Spanien och Turkiet 4-7 dagar / Cypern, Estland, Grekland, Lettland, Makedonien, Portugal och Serbien 5-8 dagar / Grönland och Färöarna 10-12 dagar.

  B1: Vårt fraktavtal är med DSV. I de länder där det är möjligt används GLS som primär leverantör av paket upp till 20 kg för privata eller paketbutiker och upp till 30 kg för Business.

  C1: Du kan med fördel välja leverans till paketbutiken för att undvika eventuella förseningar, ex. om ingen var på plats för att ta emot paketet.

 • Q2: Vad är momssatsen?

  A2: Handlar du utanför Danmark kommer momssatsen att baseras på det EU-land som varan skickas till. Dvs. att momsen endast visas när du har valt mottagarland i betalningsfönstret.

  B2: Om du handlar som företag i ett EU-land utanför Danmark, tas momsen bort från beställningen om ett giltigt momsnummer anges.

 • Q3: Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

  A3: Alla tillgängliga betalningsmetoder visas längst ner på sidan. Alternativen kommer att ändras beroende på val av land/språk.

 • Q4: Vilka valutor kan jag använda?

  A4: Valuta kommer att definieras baserat på val av land/språk. Vi tar emot; DKK, EUR och SEK.

 • Q5: Berättade?

  A5: Om du beställer varor till ett land utanför EU kommer tullavgifter att tas ut. Denna avgift regleras även med det lokala tullkontoret i mottagarlandet. Handlar du för ett företags räkning går det även att boka avhämtning av varan hos oss där det sedan går att hantera tullhandlingarna själv innan frakt.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi lämnar 2 års garanti på alla våra produkter. Garantin täcker produktens funktionalitet - kommer i de flesta fall att kräva att produkten underhålls korrekt. Det finns vissa produkter som omfattas av en längre garantitid från tillverkaren, här gäller deras villkor. Vi behandlar fortfarande garantin hos oss.

  B6: Om produkten är monterad av AutoLock ger vi även 2 års garanti på installationen och där ett ingrepp gjorts - t.ex. på skåpbilen. Inkluderar även garanti på det rostskydd som är utfört.

 • Q7: Ånger- och returrätt?

  A7: Vi tillhandahåller 14 dagars returrätt från det datum varan levererades. För det fall ångerrätten utnyttjas ska varan returneras i säljbart skick, dvs. komplett utan skador och spår av slitage. Kostnader för returfrakt debiteras köparen. Det kan finnas specifika landsvillkor som gäller i förhållande till om köpet görs som ett privat- eller företagsköp – Se våra villkor.

Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler. 

Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

Udfyld formularen herunder eller ring eller skriv til os:


Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!