Laddar...

Undvik att gå i baklås. Redan idag.

Varje år upplever många näringsidkare att deras transportbilar är ett lätt byte för tjuvar.

Det är idag, kanske mer än någonsin tidigare, nödvändigt att skydda sin egendom. Det kommer att vara billigare och effektivare att stöldsäkra sina transportbilar än att slösa bort sin värdefulla tid med att stångas med försäkringar, verktygsbrist och annat.

Tidsspillan är ofta synonymt med inkomstförluster.

Stöldskydd av dina transportbilar

AutoLock är ett danskt monteringsföretag vars vision det är att hjälpa näringsidkare att stöldsäkra sina skåpbilar så att de säkert kan parkera dem på jobbet eller vid privatbostaden. Varken mer eller mindre.

Även om vi är ett monteringsföretag med högkvalitetslås och annan stöldskyddsutrustning ser många av våra kunder oss som en förebyggande instans. Vissa går till och med så långt att de kallar oss en helgardering.

Det handlar om mer än bara lås och larm. Det handlar om säkerhet. Det kan låta som en kliché, men det är faktiskt sanningen – att stöldskydda sin skåpbil minskar risken för stöld. Det är väldokumenterat. Och du kan läsa allt om det här.

Kort sagt – att stöldskydda sina skåpbilar minimerar risker och besvär.

Det handlar om trygghet.

Stoppa tjuven! Innan det är försent…

Om du har drabbats av inbrott i din skåpbil vet du vad vi pratar om. De negativa effekterna är många – riktigt, riktigt många.


Det är resurskrävande att skaffa sig nya verktyg och anmäla till polis och försäkringsbolag. Och tid är pengar. Det är redan här det för många blir en stor utmaning. Och för många betyder det att de går i baklås. Det är inte bra för affärerna.


Tvärtom.

När självrisken är större än försäkringsbeloppet

Byråkrati och krångligt pappersarbete är en av orsakerna till att många inte bemödar sig med att anmäla ett inbrott till polisen och försäkringsbolaget. En annan – och ofta ännu viktigare – orsak är självrisken.

I många fall lönar det sig i praktiken inte att anmäla inbrottet till försäkringsbolaget, eftersom självrisken och de inkomster man förlorar på anmälan blir högre än försäkringsbeloppet. Därför struntar många i att göra en anmälan och tar istället en tur till den lokala byggmarknaden för inköp av nya verktyg.

Tro det eller ej.

Oavsett vilket åsamkas företaget en förlust. En förlust som kunde ha förhindrats av rätt stöldsäkring av transportbilen...

En "lose-lose"-situation för företaget.

En förebyggande instans

Tyvärr kan vi inte garantera en helgardering. Vi kan dock garantera en förebyggande instans som minskar inbrottsrisken. Och vi kan till 100 % och utan tvekan garantera att vi är det säkra valet.