Laddar...

Larm

Avskräck inbrottstjuvarna med ett larm som rekommenderas av försäkringsbolagen. Försäkringsbolag rekommenderar larm för både personbilar och skåpbilar. Med larmen medföljer en blinkdiod, som placeras i vindrutan. De blå blinkningarna har aldrig varit synligare. Ta säkerheten till nästa nivå. Redan idag!

Stöldskydd av värdesaker har aldrig varit viktigare än idag. Varje år drabbas många svenskar av inbrott i sina person- eller skåpbilar och därför väljer allt fler att installera larm.

Med ett effektivt och erkänt larm med tillhörande blinkdiod ökar sannolikheten att tjuvarna väljer ett annat fordon. Men om de ändå skulle välja ditt… så lär de skrämmas från vettet. Du kommer att varnas av sirenen vid inbrott i ditt fordon.

Du gör det lättare att försäkra ditt fordon.

Tack vare den blå blinkningen i vindrutan vet tjuvarna att ett larm har installerats i fordonet – och det räcker ofta för att de ska välja ett annat fordon. Larmen passar för de allra flesta skåp- och personbilar. Den kraftiga blinkdioden monteras i bilens vindruta för optimal preventiv effekt. Du kan också välja att köpa till fler blinkdioder om du ex. har en skåpbil.

Blinkdioden har en integrerad glaskrossensor, inklusive rumssensor, som kan placeras i förarhytten eller lastutrymmet. Sensorn reagerar på ljudet av glas som krossas. Om detta sker skickas en larmsignal till styrboxen och sirenen aktiveras.

För skåpbil rekommenderar vi alltid att en rumssensor monteras i lastutrymmet, eftersom tjuvar kan kringgå bilens dörrkontakter. Du kan även välja att ansluta ytterligare en sensor till förarhytten för extra stöldskydd. Och/eller en nivåsensor, som registrerar ex. stöld av hjul/fälgar eller om bilen bogseras/lyfts.

2 års garanti

Autolock lämnar 2 års garanti på alla sina produkter och tjänster!

Bare det bästa är bra nog

Våra produkter är noga utvalda och bland de allra bästa på marknaden! Larmen passar för de allra flesta skåp- och personbilar. Den kraftiga blinkdioden monteras i bilens vindruta för optimal preventiv effekt. Du kan också välja att köpa till fler blinkdioder om du ex. har en skåpbil.

Blinkdioden har en integrerad glaskrossensor, inklusive rumssensor, som kan placeras i förarhytten eller lastutrymmet. Sensorn reagerar på ljudet från glas som krossas. Om detta sker skickas en larmsignal till styrboxen och sirenen aktiveras.

För skåpbil rekommenderar vi alltid att en rumssensor monteras i lastutrymmet, eftersom tjuvar kan kringgå bilens dörrkontakter. Du kan även välja att ansluta ytterligare en sensor till förarhytten för extra stöldskydd. Och/eller en nivåsensor, som registrerar ex. stöld av hjul/fälgar eller om bilen bogseras/lyfts. AutoLock A/S hjälper såväl privatpersoner som näringsidkare att stöldsäkra sina fordon. Våra kringresande montörer monterar låsen, larmen eller GPS-trackern på plats. Enkelt för dig. Besvärligt för tjuvarna.

 

Förhindra att tjuven ser din bil som ett lätt byte.

Välj AutoLock.

Det säkra valet.

I dag, i morgon, i framtiden.

 

Se vårt utbud av larm för ditt fordon här: DVS90 eller Patrolline.