Laddar...

Du har valt: Dacia

Dacia

Dokker 2012+

Dacia stammer fra Rumænien, men blev i 1999 opkøbt af franske Renault, som stadig ejer virksomheden. Derfor er det ikke så underligt, at nogle modeller går igen hos både Dacia og Renault hvor den eneste forskel er logoet foran. Hvis logoet på din varevogn er Dacia, kan du finde tyverisikring til den her. Vælg blot din model og find alarmer, sikkerhedsgitter og mekaniske låse til din Dacia varebil.  

Letar du efter kvalitetsutrustning till din Dacia skåpbil? Välkommen till vårt breda urval av tillbehör, utrustning och uppgraderingar för att möta dina behov av säkerhet, funktionalitet och stil.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av stöldskyddslösningar, speciellt utformade för att skydda din Dacia skåpbil från obehörig åtkomst. I vårt sortiment finns lås för dörrar och lastutrymmen, galler för fönster och larmsystem som ger dig sinnesfrid var du än parkerar din skåpbil.

När det gäller att öka lastkapaciteten på skåpbilen erbjuder vi hållbara och pålitliga takräcken och takräcken skräddarsydda för din Dacia. Dessa taklösningar gör att du säkert kan transportera extra utrustning och material, vilket samtidigt ökar din skåpbils mångsidighet och funktionalitet.

För enkel och säker åtkomst till och från bagageutrymmet på din Dacia skåpbil erbjuder vi även halkfria löpbrädor designade för att passa din Dacia perfekt. Dessa löpbrädor gör det enklare och säkrare när du stiger i och ur skåpbilen, samtidigt som de skyddar din skåpbil från skador och kollisionsskador.

Se även vårt urval av sidobalkar, bakre balkar, frontbalkar och sidosteg designade för din Dacia skåpbil. Dessa utrustningsprodukter erbjuder både extra skydd och ökad funktionalitet, samtidigt som de ger en snygg touch till din skåpbil. Perfekt för att anpassa din skåpbil till dina specifika behov och ge den en personlig touch som sticker ut på vägen. Sidebars fungerar också som en form av sköld för tjänstebilen, vilket minimerar kollisionsskador och därmed potentiellt ökar andrahandsvärdet.

Utöver detta erbjuder vi även lastkantskydd som skyddar din skåpbils lastkant mot slitage och skador vid lastning och lossning. Stötfångarskyddet bidrar till att öka andrahandsvärdet på tjänstebilen.

För säker förvaring av dina verktyg och kemikalier erbjuder vi ArmorGard säkerhetsboxar som säkerställer att dina värdesaker skyddas mot stöld i skåpbilen eller förvaring i verkstaden. Armorgard erbjuder även produkter som uppfyller säkerhetsstandarderna för brandskydd och säker förvaring av kemikalier.

För att upprätthålla optimal prestanda och skydd av din Dacia skåpbils låssystem eller utrustning erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör och underhållsprodukter. Våra låsvårdsprodukter tar hand om och skyddar dina lås och Inno Soft och Inno Protect tar hand om och skyddar dina sidostänger och andra stålutrustningsdelar.

Oavsett om du behöver stöldskydd, takbyglar, löpbrädor, sidobalk, frontbalk eller annan utrustning och tillbehör till din Dacia skåpbil så har vi en lösning som passar dina behov. Kvalitet, säkerhet och funktionalitet är vår prioritet. Uppgradera din Dacia skåpbil idag med vårt omfattande utbud av stöldskyddssystem, utrustning och tillbehör.

På AutoLock finns vi tillgängliga för vägledning och ger gärna ett icke bindande erbjudande på stöldskydd och utrustning till din skåpbil.

Kontakta oss här.