Laddar...
SKU
STD

L4V - Statement Lock - T-Serie - Diamond - Universal

L4V Statement Lock är stöldskydd för skåpbilar, designat och tillverkat av Locks 4 Vans. L4V Statement Lock är designat för att motstå ihållande angripa. L4V - Statement Lock - T-Serie - Diamond – försäkringsgodkända cylindrar, garanterar att låset är ännu mer dyrksäkert.

Generera url
5 692,65 kr 4 554,12 kr
I fjärrlage
Denna vara finns på fjärrlagret – levereras inom 7-10 arbetsdagar.

Behöver du hjälp?

Ring oss på tel. +45 7777 7700 eller skriv till oss på info@autolock.dk - vi är redo att hjälpa dig.

L4V Statement Lock monteras på utsidan av fordonsdörrar och spänns ihop samtidigt som det ger en effektiv visuell avskräckning. När den monteras högre i dörren bidrar det till att minska risken för att dörren böjs ner. Som ett blockerat lås som fungerar oberoende av tillverkarens låssystem, ger det flexibilitet till föraren av fordonet så att de kan använda denna extra säkerhet vid behov.

 • EN1303-certifierad cylinder:
  • Försäkringsgodkänd cylinder (dansk standard).
  • F&P 10 211-13201 (dansk standard).
 • Designad enligt fordonsstandarder och tillverkad endast av Locks 4 Vans
 • Hög säkerhet, lätt och robust
 • Litet fotavtryck gör att den kan installeras i flera positioner
 • Kan låsas på samma sätt som T-serien L4V blockerat låsläge, L4V blockerat låsläge och L4V Ford ersättningslås
 • L4V-cylindrar, höljen och pluggar är belagda med mycket hållbart satinnickel för att bibehålla ett långvarigt utseende och konsekvent prestanda
 • Låssatser är fordonsspecifika och innehåller alla nödvändiga beslag och fixturer för att möjliggöra en professionell installation
 • Set tillgängliga i T-seriens nyckelsystem
 • Vi förser varje set med 3 nycklar (men set kopplade till specifika nyckelnummer levereras endast med en nyckel som standard.
  Ring oss för att ordna ytterligare nycklar)
 • Endast deadlock-version
Mer information
ProduktnamnL4V - Statement Lock - T-Serie - Diamond - Universal
SKUSTD
Vikt2 kg
TillverkningslandStorbritannien
ProduktkodSTD
L4V_Statement_Lock (1.05 MB)
FAQ - Vanliga frågor
 • Q1: När kan jag förvänta mig att varan ska levereras?

  A1: Om varan uppges vara i lager så skickas varan samma dag vid beställningar innan 13:00 (UTC + 1).

  Tull leveranstid (vardagar): Danmark 1-2 dagar / Belgien, Frankrike, Tyskland, Luxemburg, Nederländerna, Sverige, England och Österrike 2-4 dagar / Norge 2-5 dagar / Polen, Slovakien, Slovenien, Schweiz och Litauen 3- 5 dagar / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungern, Italien, Malta, Rumänien, Spanien och Turkiet 4-7 dagar / Cypern, Estland, Grekland, Lettland, Makedonien, Portugal och Serbien 5-8 dagar / Grönland och Färöarna 10-12 dagar.

  B1: Vårt fraktavtal är med DSV. I de länder där det är möjligt används GLS som primär leverantör av paket upp till 20 kg för privata eller paketbutiker och upp till 30 kg för Business.

  C1: Du kan med fördel välja leverans till paketbutiken för att undvika eventuella förseningar, ex. om ingen var på plats för att ta emot paketet.

 • Q2: Vad är momssatsen?

  A2: Handlar du utanför Danmark kommer momssatsen att baseras på det EU-land som varan skickas till. Dvs. att momsen endast visas när du har valt mottagarland i betalningsfönstret.

  B2: Om du handlar som företag i ett EU-land utanför Danmark, tas momsen bort från beställningen om ett giltigt momsnummer anges.

 • Q3: Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

  A3: Alla tillgängliga betalningsmetoder visas längst ner på sidan. Alternativen kommer att ändras beroende på val av land/språk.

 • Q4: Vilka valutor kan jag använda?

  A4: Valuta kommer att definieras baserat på val av land/språk. Vi tar emot; DKK, EUR och SEK.

 • Q5: Berättade?

  A5: Om du beställer varor till ett land utanför EU kommer tullavgifter att tas ut. Denna avgift regleras även med det lokala tullkontoret i mottagarlandet. Handlar du för ett företags räkning går det även att boka avhämtning av varan hos oss där det sedan går att hantera tullhandlingarna själv innan frakt.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi lämnar 2 års garanti på alla våra produkter. Garantin täcker produktens funktionalitet - kommer i de flesta fall att kräva att produkten underhålls korrekt. Det finns vissa produkter som omfattas av en längre garantitid från tillverkaren, här gäller deras villkor. Vi behandlar fortfarande garantin hos oss.

  B6: Om produkten är monterad av AutoLock ger vi även 2 års garanti på installationen och där ett ingrepp gjorts - t.ex. på skåpbilen. Inkluderar även garanti på det rostskydd som är utfört.

 • Q7: Ånger- och returrätt?

  A7: Vi tillhandahåller 14 dagars returrätt från det datum varan levererades. För det fall ångerrätten utnyttjas ska varan returneras i säljbart skick, dvs. komplett utan skador och spår av slitage. Kostnader för returfrakt debiteras köparen. Det kan finnas specifika landsvillkor som gäller i förhållande till om köpet görs som ett privat- eller företagsköp – Se våra villkor.

Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler. 

Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

Udfyld formularen herunder eller ring eller skriv til os:


Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!